Over ons

Cornelia Servies is opgericht in 2014. Omdat we het servies dat we zelf zo mooi vinden (en gebruiken) niet meer in Nederland konden kopen, hebben we het zelf teruggebracht naar Nederland en zijn we dat zelf gaan verkopen. Inmiddels hebben we meerdere merken in ons assortiment. Dit zijn niet zomaar gekozen servieslijnen maar vooral ook lijnen die we zelf mooi vinden.

Inmiddels hebben we de volgende merken in ons assortiment:

Voor de verschillende merken bieden we een breed assortiment aan producten. Een mooie gedekte tafel of bijvoorbeeld een gezellige high tea wordt daarmee in een keer mogelijk.

Omdat we hechten aan betrouwbaarheid zijn we aangesloten in zowel Nederland als België bij het Webshopkeurmerk. Verder gaan we bewust om met verpakkingsmaterialen. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk de verzendmaterialen (denk daarbij aan plastic, vulmateriaal en dozen) van onze fabrikanten te hergebruiken.

We zijn een klein bedrijf en proberen daarom ook zo flexibel mogelijk te zijn. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze acties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram @corneliaservies of Facebook corneliaservies. Heb je vragen of speciale wensen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Patricia 

Cornelia Servies

© 2018 - 2024 Cornelia Servies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel