Onderstaande is van toepassing op de website van www.corneliaservies.nl. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. 

Eigendom

De website is eigendom van Cornelia Servies. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. 

Uitsluiting aansprakelijkheid

De getoonde informatie op de website wordt geregeld aangevuld of aangepast. Cornelia Servies behoudt zicht het recht om wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren. De getoonde informatie wordt met zorg samengesteld door Cornelia Servies. Desalniettemin is het mogelijk dat de informatie op de website van Cornelia Servies onvolledig en/of onjuist is. 

Beschikbaarheid website

Mocht het zijn dat de website (tijdelijk) niet beschikbaarheid heeft, dan aanvaard Cornelia Servies geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. 

Cornelia Servies sluit alle aansprakelijkheid uit voor enige direct of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voorvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website. Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u contact met ons opnemen via info@corneliaservies.nl.

 

© 2018 - 2024 Cornelia Servies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel